Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει με τίποτα να χάσει από ότι φαίνεται τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο MVP του Ευρωπαϊκού της Χαλκίδας θα φορά «αιώνια» τη φανέλα του «εξάστερου», αφού ο Παναθηναϊκός υλοποίησε το πλάνο της παραμονής του στην ομάδα για πάρα πολλά χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδική πιθανότητα να φύγει ο «Χαραλαμπό» από τον Παναθηναϊκό αφορά στο ΝΒΑ, αφού στο συμβόλαιο θα υπάρχει NBA out. Δεν αποκλείεται άλλωστε να δηλώσει συμμετοχή στο draft του επόμενου καλοκαιριού, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, δεν αλλάζει κάτι. Ακόμη και αν ο παίκτης φύγει για το ΝΒΑ, ο Παναθηναϊκός θα είναι η μοναδική ομάδα για την οποία θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο για τα επόμενα οκτώ χρόνια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι ευτυχισμένος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό για πολλά ακόμη χρόνια. Είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Ευρώπης και αποτελεί τιμή για κάθε αθλητή να φορά αυτή τη φανέλα. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσω να ακολουθώ πιστά τις οδηγίες των προπονητών μου ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της», δήλωσε ο 19χρονος φόργουορντ που θα φοράει τα «πράσινα» μέχρι το 2024.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης