Με δεδομένη την απουσία του Νίκου Παππά που χάνει τη σεζόν, η κυριακάτική προπόνηση του Παναθηναϊκού είχε δύο ακόμη απουσίες. Ο Ρικ Πιτίνο είδες τους Έιντριαν Πέιν και Κιθ Λάνγκφορντ, να μένουν εκτός, λόγω της ίωσης από την οποία έχουν προσβληθεί.

Ο Πέιν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα (4/2), ενώ ο Λάνγκφορντ πήρε εξιτήριο την Κυριακή (3/2), όμως βρίσκεται εκτός πλάνων λόγω της θλάσης που είχε υποστεί στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο τον περασμένο Δεκέμβρη. Οι  απουσίες τόσο του Πέιν, όσο και του Λάνγκφορντ είναι δεδομένες στο ματς της Δευτέρας (4/2, 15:30), στην έδρα του Λαυρίου, αγώνας με τον οποίο θα «πέσει η αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παπαγιάννης έγραψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νίκη επί της Αναντολού Εφές στη Euroleague, αλλά και για το παιχνίδι με το Λαύριο: «Απέναντι στην Εφές παρουσιάσαμε το καλό μας πρόσωπο και πήραμε μια νίκη που τόσο πολύ χρειαζόμασταν. Παίξαμε σκληρά στην άμυνα και δεν αφήσαμε την αντίπαλη ομάδα να κάνει το παιχνίδι της, ενώ στην επίθεση παίξαμε με μυαλό και βάσει πλάνου. Φυσικά είχαμε και τον Νικ, ο όποιος ήταν από… άλλον πλανήτη την Παρασκευή.

Αποτελεί ευλογία να έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη. Γενικά, θεωρώ πως αν παίζουμε με τον ίδιο τρόπο σε όλα τα ματς και δη στα εκτός έδρας, θα πετύχουμε τον στόχο μας. Ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Φενέρ, ωστόσο με αυτή θα ασχοληθούμε από την Τρίτη δεδομένου πως αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Λαύριο. Πρόκειται για μια ομάδα με σταθερή πορεία τα τελευταία χρόνια στην Α1. Μπορεί φέτος να μην τα πηγαίνει τόσο καλά, όμως δεν παύει να είναι ένα αξιόμαχο σύνολο. Από μέρους μας επιβάλλεται να επιδείξουμε την δέουσα σοβαρότητα ώστε να πάρουμε τη νίκη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης