Στο γεγονός ότι τα ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό είναι πάντα ιδιαίτερα παιχνίδια στάθηκε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη υπογράμμισε ότι στα ντέρμπι «αιωνίων» δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες, ωστόσο επισήμανε πως θα πρέπει οι «πράσινοι» να είναι συγκεντρωμένοι στην τακτική τους στο αυριανό παιχνίδι, το οποίο είναι σημαντικό για τη βαθμολογία και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μας περιμένει ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό και είναι το δεύτερο στη σειρά, γιατί μέσα σε έξι μέρες έχουμε τρία πολύ δυνατά παιχνίδια και πρέπει να το διαχειριστούμε αυτό» τόνισε ο Μανωλόπουλος και συμπλήρωσε:

«Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός σε ό,τι αφορά τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, οπότε θα πρέπει να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στην τακτική μας. Θα πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι. Οι αναμετρήσεις Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός είναι πάντα ιδιαίτερες, δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες ή τι έχει γίνει στους προηγούμενους αγώνες. Παραμένουν ξεχωριστά παιχνίδια».

Από πλευράς των παικτών του «τριφυλλιού», ο Γιόνας Ματσιούλις δήλωσε: «Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός για τη βαθμολογία στην Ελλάδα, ενώ όλοι ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια, ανάμεσα σε εμάς και τον Ολυμπιακό, έχουν πάντα ξεχωριστή σημασία. Θέλουμε τη νίκη για να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στη βαθμολογία και να προχωρήσουμε, έχοντας τον πρώτο λόγο για το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, είτε στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, είτε στην Ευρωλίγκα, δεν μας ενδιαφέρει και δεν μας απασχολεί καθόλου. Δεν θα πρέπει να το σκεφτόμαστε καν. Θα ήταν μεγάλο λάθος. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως και ότι θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Και θέλουμε στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης