Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τίμησε στο ημίχρονο του αγώνα με την Μπουντούτσνοστ τον Κώστα Τσαρτσαρή, στο πλαίσιο των βραβεύσεων παλαίμαχων αθλητών και προπονητών του «τριφυλλιού», με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυση του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου. Ο Τσαρτσαρής παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ, Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο Κώστας Τσαρτσαρής γεννήθηκε στη Βέροια στις 17/10/1979 και ήταν ένα από τα σύγχρονα «4αρια» της εποχής του. Σε ηλικία 23 ετών αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό (σ.σ. το 2002) και συνέχισε να φορά την «πράσινη» φανέλα ως το 2013 όταν και ολοκλήρωσε την πλούσια καριέρα του. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το 1993 από τη Γ.Ε. Βέροιας, ενώ ακολούθησαν ο Φίλιππος Βέροιας, η ισλανδική Γκρίνταβικ, η Νήαρ Ηστ και το Περιστέρι, πριν φορέσει τα «πράσινα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 11 χρόνια που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να κερδίσει 21 τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε τρεις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, δέκα φορές Πρωταθλητής Ελλάδας και οκτώ φορές Κυπελλούχος Ελλάδας σ’ έναν θεσμό που κατάφερε τρεις φορές ν’ αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης των τελικών.

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις των Απόστολου Κόντου, Τάκη Κορωναίου, Μιχάλη Κυρίτση και Λιβέρη Ανδρίτσου.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης