Νίκη με διπλή σημασία χαρακτήρισε την πρώτη εκτός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Καρσίγιακα ο τεχνικός των «πρασίνων», Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού» παραδέχθηκε ότι μετά το πρώτο «διπλό» μακριά από το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στο Top 16 της Euroleague, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα του πριν την αναχώρηση για τη γειτονική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είχαμε αγώνα μέσα στην εβδομάδα λόγω του προβλήματος του ΠΑΟΚ, γεγονός που χρησιμοποιήσαμε για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Καρσίγιακα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ο Τζόρτζεβιτς και συνέχισε:

«Παίξαμε καλά στην άμυνα και περιορίσαμε τους Αμερικανούς της αντιπάλου μας. Για να κερδίσεις τέτοια ματς πρέπει να δείξεις χαρακτήρα. Θεωρώ ότι η νίκη μας έχει διπλή σημασία. Πρώτα-πρώτα γιατί επετεύχθη σε μία δύσκολη έδρα και δεύτερον διότι αποτελεί σημαντικό βήμα για την πρόκρισή μας στο Top16. Ξεχνάμε αυτό το ματς, καθώς ακολουθούν δύο στην έδρα μας με Μπαρτσελόνα και Ζιέλονα Γκόρα. Έχουμε κάτι να αποδείξουμε και απέναντι σε αυτές τις ομάδες και θέλω να βλέπω τα μάτια των παικτών μου να γυαλίζουν».

«Μας χειροκρότησαν στο τέλος κι αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο σε παιχνίδια ομάδων των δύο χωρών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο. Επίσης, όμως, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, που είναι πραγματικά σπουδαίοι. Ήρθαν στην προπόνησή μας πριν από τρεις μέρες για να μας στηρίξουν. Ήταν πολύ μεγάλο αυτό που έκαναν. Έχουμε σπουδαίους οπαδούς και είναι πολύ σημαντικό που μας στήριξαν σε μια δύσκολη στιγμή. Τους αφιερώνουμε τη νίκη», κατέληξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης