Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Πανιωνίου στα φιλικά προετοιμασίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 79-63 του Αμύντα (Α2 Ανδρών) στο κλειστό της Πυρκάλ. Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Γιάννη Λίβανου, ο Μουχάμεντ Πάσαλιτς, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του αναδείχθηκαν οι επίσης διψήφιοι Καμπερίδης (16π.), Λιούις (10π.), ΜακΓκιλ (13π.) και Λαμπρόπουλος (12π.). Ο Έλληνας τεχνικός του Ιστορικού δεν είχε στη διάθεση του τον Άντονι Λι, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Τετάρτη (11/9).

Το Σαββατοκύριακο η «κυανέρυθρη» αποστολή θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου το Σάββατο (14/9, 17.00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο του τουρνουά «Συμεών Μαυροσκούφης», ενώ την Κυριακή (15/9) θα αναμετρηθεί με τον Άρη σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, η άφιξη του Αμερικανού φόργουορντ, Τζάστιν Μάρτιν, στο «Ελ. Βενιζέλος» έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (11/9, 16:45), με τον 29χρονο να περνά από τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να εντάσσεται στην προετοιμασία του Πανιωνίου. Την επομένη (Πέμπτη 12/9) αναμένεται στην Αθήνα και το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της ΚΑΕ Πανιώνιος, ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ, Μαρκ Ντόρις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης