Δηλώνει συμμετοχή στο Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 19:31
Δηλώνει συμμετοχή στο Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ

Την πρόθεσή της να δηλώσει συμμετοχή στο Basketball Champions League γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα.

Πλήρη γνώση για την πρόθεση του συλλόγου έχει και ο Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ΚΑΕ και έχει το τελευταίο διάστημα επαφές με τους «ασπρόμαυρους».

Υπενθυμίζεται, ο ΠΑΟΚ συμμετέχει συνεχώς στο Champions League από την προ τριετίας (τη σεζόν 2016-2017) «γέννησή» του.

Η σχετική ανακοίνωση:

 

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε σήμερα το Basketball Champions League, για την πρόθεση συμμετοχής της ομάδας στη διοργάνωση και για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση-πρόθεση συμμετοχής για όλες τις ομάδες είναι η 14η Ιουνίου 2019. Για την δήλωση-πρόθεση συμμετοχής στο BCL της σεζόν 2019-2020 ενημερώθηκε και ο κ. Γιώργος Καραμάνος, ο οποίος εκπροσωπεί όμιλο επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Σύμφωνα με τη διαδικασία συμμετοχής στο Basketball Champions League, από την Ελλάδα μπορούν να συμμετάσχουν οι δύο ομάδες που έχουν κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στη βαθμολογία. Η αμέσως επόμενη ομάδα της βαθμολογίας μπορεί να συμμετάσχει στη διοργάνωση ξεκινώντας από τους προκριματικούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής και σε μία ακόμη ομάδα μέσω ειδικής πρόσκλησης (wild card). Σύμφωνα με το καλεντάρι της επόμενης σεζόν, η κανονική περίοδο του BCL θα ξεκινήσει στις 8 Οκτωβρίου 2019, ενώ θα προηγηθούν δύο προκριματικές φάσεις (17-20/9 και 26-29/9)».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 19:40