Στη Λιόν εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν, για την 11η αγωνιστική του Champions League, έφτασε σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Η αποστολή αφίχθη στον τελικό προορισμό της με ενδιάμεσο σταθμό το Μόναχο και τη συνοδεύει και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος, μάλιστα, ως παίκτης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου» απέναντι στη Βιλερμπάν (13/10/1988).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αυριανό ματς (21.30) οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν στην έκτη νίκη τους στη διοργάνωση, η οποία θα αυξήσει σε σημαντικό βαθμό τις πιθανότητες πρόκρισής τους στην επόμενη φάση.

Έχει επιπλέον σημασία το παιχνίδι, καθώς με αυτό θα κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο νεοαποκτηθείς Θαντ ΜακΦάντεν. Σημαντικό το ματς και για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, με δεδομένο ότι ο αρχηγός του «Δικεφάλου» έκανε το πρώτο ευρωπαϊκό, για εφέτος, ταξίδι του με την ομάδα, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει απόψε (20.30) την προετοιμασία του για τον αγώνα με προπόνηση στο «Astroballe», το γήπεδο της Βιλερμπάν, στην οποία θα εκτιμηθεί και η κατάσταση του Απόλλωνα Τσόχλα. Ο πόιντ γκαρντ του ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε τελευταία από ίωση, εκτιμάται ωστόσο πως δεν θα λείψει από τα πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης