«Βοήθησαν οι συμπαίκτες μου»

«Βοήθησαν οι συμπαίκτες μου»
Ο Ντι Τζέι Κούπερ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ και στις δηλώσεις του στάθηκε στις βοήθειες που πήρε από τους συμπαίκτες του.

Ο Αμερικανός τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokbc.gr):

«Είναι τιμητικό για μένα, αλλά είναι κάτι που οφείλεται κυρίως στην ομαδική δουλειά που έγινε στον ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν. Για να πάρω αυτό τον τίτλο βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου και όλη η ομάδα».

-Όταν πήρες την απόφαση να έρθεις στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ, περίμενες ότι θα έρθει τόσο γρήγορα η στιγμή για μία τέτοια διάκριση;

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα καν τι να περιμένω όταν ερχόμουν στην Ελλάδα. Εγώ απλά ερχόμουν εδώ ελπίζοντας ότι θα μπορώ να κάνω την δουλειά μου κι αυτό προσπαθώ να κάνω από την πρώτη στιγμή. Και όταν άρχισα να καταλαβαίνω καλύτερα την διαφορά που υπάρχει με το μπάσκετ στην Αμερική, προσπάθησα να προσαρμόζω ανάλογα και το παιχνίδι μου».

-Τι προσδοκίες και στόχους δημιουργεί η ανάδειξή σου σε MVP;

«Δεν υπάρχει ποτέ κανένας λόγος να βάζεις παραπάνω πίεση από αυτήν που ήδη υπάρχει. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο πλάνο που έχουμε και δεν πρέπει να παρασύρουμε το μυαλό μας από τέτοιες βραβεύσεις. Και η ομάδα και εγώ προσωπικά. Το βασικό είναι ότι πρέπει να λειτουργούν όλα και όλοι στο πλαίσιο της ομάδας».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014, 16:46