Τα εισιτήρια για το Προμηθέας-Μπεσίκτας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, 12:56
Τα εισιτήρια για το Προμηθέας-Μπεσίκτας
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την Μπεσίκτας εξέδωσε ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας αναζητεί ακόμα μία νίκη για να παραμείνει αήττητη στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Το ταξίδι συνεχίζεται!

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, η κεντρική σάλα του "Δημήτρης Τόφαλος" φοράει -και πάλι- το ευρωπαϊκό της κοστούμι και ο Προμηθέας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό αγώνα.

Ο αήττητος Ευρωπαίος Προμηθέας Πάτρας, με το εντυπωσιακό 3Χ3 στο BCL και την ορμή από την μεγάλη Σαββατιάτικη νίκη (για το πρωτάθλημα) επί της κατόχου του τίτλου του BCL, ΑΕΚ, υποδέχεται την πολύ ισχυρή τουρκική Μπεσίκτας, σε μια δυνατή ευρωπαϊκή μάχη, με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει αήττητο στην κορυφή του 4ου Ομίλου στο Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας και η Πάτρα ετοιμάζονται για μια ακόμα μεγάλη βραδιά, μια φαντασμαγορική ευρωπαϊκή γιορτή του μπάσκετ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 19:30 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018, 12:57