ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιτάι

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 16:45
 ΑΕΚ: Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Μιτάι

Το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του υπέγραψε ο Μάριο Μιτάι, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Για τον 17χρονο Αλβανό σέντερ μπακ έχουν εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια όλοι οι προπονητές του από την Κ15 και μετά, όταν εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της «Ένωσης».

Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του σε όλες τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες και είναι πλέον αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας.

Ο Μιτάι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, θα ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι θα τεθεί υπό το μικροσκόπιο του Μάσιμο Καρέρα για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τις δυνατότητες του.

Η ανακοίνωση:

«Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο διεθνής με την Κ16, Κ17 και αρχηγός της Κ18 της Αλβανίας, Μάριο Μιτάι!

Λίγο μετά τη συμπλήρωση των 17 του χρόνων, στις 6 Αυγούστου, ο Μιτάι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και θα ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως στις θέσεις του αριστερού στόπερ και του αριστερού μπακ ανήκει στα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ από το 2017, ως μέλος της Κ15 της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας, ενώ είχε πλέον ενταχθεί στην Κ19 της ομάδας μας.

Μάριο, καλή επιτυχία στο επαγγελματικό σου ξεκίνημα!

Σου ευχόμαστε να έχεις υγεία και να εκπληρώσεις τις ποδοσφαιρικές σου φιλοδοξίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα!».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020, 16:49