Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η συνάντηση του Ίλια Ίβιτς με τον μάνατζερ του Μάσιμο Καρέρα, τον Αντρέα Ντ’ Αμίκο.

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και ο εκπρόσωπος του Ιταλού τεχνικού δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, όπου μπήκαν οι πρώτες βάσεις, ούτως ώστε να οριστικοποιηθεί η παραμονή του 55χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων και τη νέα σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έδωσε το «παρών» στη συνάντηση, ωστόσο η τελική επαφή με την πλευρά του Καρέρα θα γίνει πιθανότατα παρουσία του διοικητικού ηγέτη της ομάδας.

Ο Καρέρα δεσμεύεται ούτως ή άλλως με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021, όμως το χθεσινό ραντεβού έγινε κυρίως για να επιβεβαιωθεί ότι και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από την έως τώρα συνεργασία τους.

Στο συμβόλαιο του 55χρονου προπονητή υπάρχει ρήτρα 150.000 ευρώ, ποσό που θα καταβάλλει όποια πλευρά επιθυμεί να «σπάσει» τη συμφωνία το καλοκαίρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται πλέον να απασχολεί κανέναν και όλα δείχνουν ότι ο Καρέρα θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στον πάγκο της «Ένωσης» στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2020/21.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης