Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το απόγευμα η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη προκειμένου να επισπευσθούν οι όποιες διαδικασίες αφορούν στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Η επαφή των δύο ανδρών, που έγινε παρουσία των Δημήτρη Ανδριόπουλου και Θανάση Κυρατσού έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τον «Τίγρη» να δηλώνει μετά το τέλος του ραντεβού: «Αναπτύξαμε το όλο πρότζεκτ στον υπουργό. Τα βλέπει πολύ θετικά. Έχουμε την διαβεβαίωση πως θα είναι δίπλα μας και θα βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να γίνει πραγματικότητα το έργο που όλοι συζητάμε και όλοι θέλουμε. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ραντεβού, ο υπουργός και το επιτελείο του είδαμε ότι έχουν και την διάθεση και την θέληση. Καταλάβαμε πως και αυτοί θέλουν να τρέξουν τις διαδικασίες και να τελειώνουμε γρήγορα. Ήταν πολύ καθοριστικό το ραντεβού.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για την προσπάθεια που κάνει, έτσι ώστε η ΑΕΚ επιτέλους να ξεκινήσει αυτό το έργο που όλοι θέλουμε». Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του είπε: «Ένα, ένα θα κάνουμε τα βήματα που πρέπει. Αρχικά θα περπατάμε και μετά θα τρέχουμε. Για το Άλσος δεν έγινε κουβέντα, γιατί εμείς δεν έχουμε να κάνουμε τίποτε με το άλσος. Η ΑΕΚ ότι έχει να κάνει, θα το κάνει στο οικόπεδο που της ανήκει».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης