Mε ένα πολύτιμο τρίποντο έφυγε το Σάββατο από το Αγρίνιο η ΑΕΚ.

Η Ένωση με γκολ του Λιβάγια επιβλήθηκε με 1-0 του μαχητικού Παναιτωλικού, για την 4η αγωνιστική της Super League 1, πετυχαίνοντας έτσι την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κροάτης έκανε ένα εξαιρετικό β’ ημίχρονο, αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και τελικά πέτυχε στο 69΄ το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση και άφησε τα «καναρίνια» στο «μηδέν».

 

Ο «Δικέφαλος» είχε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά με εξαίρεση μια-δυο περιπτώσεις με τον Μάνταλο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχαν ένα γκολ με τον Μοράρ στο 28΄, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Το δεύτερο μέρος ανήκε στον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναιτωλικού.

Μία φορά ο Κροάτης νικήθηκε από τον Κνετ (52΄), σε άλλες δύο περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση (59΄, 62΄), αλλά τελικά έδωσε τη λύση στο 69΄, με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Μάνταλου στην αντεπίθεση.

Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Μαλή δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Μπάρκα, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 86΄ σε κεφαλιά του Λιβάγια.

Κίτρινες: Κρίστισιτς, Σιμόες

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Λουσέρο (76΄ Καββαδίας), Ταχάρ (82΄ Τσιγγάρας), Μαλής, Ντίας (87΄ Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Κρίστισιτς (79΄ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Αλμπάνης (65΄ Γιακουμάκης), Μάνταλος (84΄ Χουλτ), Λιβάγια

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης