Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/4) για τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Οι παίκτες του Χερμάν Μπούργος χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Όσοι αγωνίστηκαν στο ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων. Ο Αργεντινός τεχνικός είδε γι’ ακόμη μια ημέρα τον Δημήτρη Μάνο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Την, Τρίτη, οι «κίτρινοι» θα έχουν ρεπό και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν την Τετάρτη (06/04) το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου». Τότε θα αρχίσει ουσιαστικά και η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο (Κυριακή 10/04, 19:30), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Εν τω μεταξύ, και τυπικά παρελθόν από το ρόστερ του Άρη αποτελεί ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς οι δυο πλευρές έφτασαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό για τη λύση της συνεργασίας τους.