Με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (7/5) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (08/05, 21:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Χερμάν Μπούργος, που επιστρέφει στον πάγκο του Άρη έχοντας εκτίσει τιμωρία μιας αγωνιστικής στην ήττα από τον Παναθηναϊκό (1-0) στη Λεωφόρο, θα ανακοινώσει την αποστολή της αναμέτρησης κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν υπολογίζει σίγουρα στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά και του τραυματία Γιόχαν Μπεναλουάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στη διάθεσή του τους Λούκας Σάσα και Κριστιάν Γκάνεα. Ο Βραζιλιάνος μέσος έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρουμάνος πλάγιος μπακ, που κλήθηκε εκ νέου στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης