Μιλίνκοβιτς: «Είχαμε θέληση, αλλά κάναμε πολλά λάθη»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 19:26
Μιλίνκοβιτς: «Είχαμε θέληση, αλλά κάναμε πολλά λάθη»
Ικανοποιημένος για τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τον Μακεδονικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, επισημαίνοντας πάντως ότι έγιναν πολλά λάθη από την ομάδα του.

Ο τεχνικός των κίτρινων παράλληλα αναφέρθηκε στην κίνηση του Πουλίδο να παραιτηθεί από αρχηγός, αλλά και στην συνάντησή του με τον Δημήτρη Ηλιάδη.

Αναλυτικά, ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μίλησε:

Για το φιλικό με τον Μακεδονικό: «Ήταν ένα παιχνίδι-προπόνηση για εμάς, ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Είμαστε σε μια μίνι προετοιμασία. Θέλαμε να δούμε τους νέους παίκτες και τι μπορούν να κάνουν. Δεν είναι ρεαλιστικό να κάνουμε κάποιο σχόλιο.

Οι παίκτες είχαν θέληση, αλλά έκαναν πολλά λάθη. Δείχνουν ότι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και χρειάζονται πολύ δουλειά. Αυτό που για εμάς έχει σημασία είναι ότι χρησιμοποιήσαμε παίκτες που δεν έχουν πολλά παιχνίδια, και έγινε ένα παιχνίδι-προπόνηση, που αφορά την φυσική κατάσταση».

Για τον αγωνιστικό χώρο:
«Εμείς είχαμε πληροφορίες ότι θα είναι καλό το γήπεδο. Είχαμε κλείσει το παιχνίδι πριν ένα μήνα. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τον αγωνιστικό χώρο, ο αγώνας, όμως, ήταν καλός για τους παίκτες».

Για την απόφαση του Πουλίδο να παραιτηθεί από αρχηγός: «Ήταν απόφαση του και είναι εσωτερικό θέμα. Ο Αγγελούδης είναι ο καινούργιος αρχηγός, ο Διούδης δεύτερος και ο τρίτος θα ψηφιστεί από την ομάδα».

Για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη: «Ήταν μια πολύ καλή συνάντηση. Συζητήσαμε για τη συνέχεια της ομάδας και πως θα σταθούμε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013, 19:35