Ούτε να … λαχανιάσει αγωνιζόμενος δεν πρόλαβε ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός της Ανταλιασπόρ Σόγια Νακατζίμα, καθώς «κατάφερε» να αποβληθεί μόλις 10 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στην αναμέτρηση του Τουρκικού πρωταθλήματος με την Άντανα Ντεμιρσπόρ.

Αναμφίβολα, η απίστευτα γρήγορη αποβολή του Ιάπωνα άσου, συνιστά  παγκόσμιο ρεκόρ συντομότερης συμμετοχής σε αγώνα ποδοσφαίρου, καθώς οι περιπτώσεις αποβολών παικτών σε χρονικό διάστημα μικρότερο του ενός λεπτού είναι εξαιρετικά σπάνιες και καταγράφονται κυρίως στη Λατινική Αμερική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ομάδα της Άντανα Ντεμιρσπόρ να προηγείται 1-0 από το πρώτο λεπτό, ο 28χρονος Ιάπωνας διεθνής μπήκε ως αλλαγή στο 59΄, ωστόσο ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

Αρχικά ο διαιτητής του έβγαλε κίτρινη κάρτα, ωστόσο αφού είδε ξανά τη φάση στο VAR μετά τη σχετική ειδοποίηση,  άλλαξε την απόφασή του και απέβαλε τον άσο των γηπεδούχων.

Αυτή  ήταν η τρίτη και τελευταία κόκκινη κάρτα στο ματς, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μείνει νωρίτερα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αϊντογκντού (7΄) των γηπεδούχων και του Ρακίτσκι (39΄) των φιλοξενούμενων που πανηγύρισαν τελικά  τη νίκη με 3-0.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης