ΕΠΟ: Διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων η διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 19:04
ΕΠΟ: Διακόπηκε λόγω τεχνικών προβλημάτων η διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Διακόπηκε -λόγω τεχνικών προβλημάτων στην τηλεδιάσκεψη- και συνεχιστεί στις 29 Ιουνίου η ακροαματική διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, για την υπόθεση των 15 προσώπων που κατηγορούνται σε ποινικό επίπεδο για «σύσταση συμμορίας και αλλοίωση αποτελεσμάτων κατά περίπτωση».

Η διαδικασία θα συνεχιστεί στην αίθουσα του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, καθώς απόψε η πρόεδρος πήρε απλώς τις παρουσίες μαρτύρων και διαδίκων. Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα ξεκινήσει με τις μαρτυρίες των Γιάννη Αλαφούζου και Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ η Επιτροπή όρισε άλλες πέντε συνεδριάσεις, που κατανεμήθηκαν χρονικά στις 1, 2, 6, 8 και 9 Ιουλίου.

Την 1η Ιουλίου θα καταθέσουν (ως μάρτυρες) οι Φύσσας, Βρύζας, Κωστούλας, Σάββας, την επομένη οι Κούγιας, Βελλής και Αγγελίδης, ενώ στις 6 Ιουλίου σειρά στη διαδικασία θα πάρουν οι Μώραλης και Βασάρας. Ο δικηγόρος του πρώην διαιτητή Γιώργου Δούρου, Βασίλης Καπερνάρος, κατέθεσε πρόταση να διεξαχθούν οι ακροαματικές διαδικασίες εκτός ΕΠΟ για μεγαλύτερο χώρο, με την έδρα να επιφυλάσσεται. Το αίτημα υποστήριξε και ο Ολυμπιακός.

Εκτός των 15 φυσικών προσώπων, κατηγορούμενες είναι και οι ΠΑΕ Ατρόμητος, Ολυμπιακός, για τις οποίες η εισηγήτρια Παναγιώτα Σπανού έχει προτείνει υποβιβασμό και πρόστιμο 3 εκατομμύρια ευρώ σε κάθε μία.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενοι είναι οι:

Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιώργος Σπανός, Γιάννης Αγγελόπουλος, Ρικάρντο Σα Πίντο, Γιώργος Σαρρής, Αριστείδης Σταθόπουλος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, Νίκος Προύντζος, Θόδωρος Κουρίδης, Θανάσης Μπριάκος, Αλέξανδρος Δημητρόπουλος, Ηλίας Σπάθας, Γιώργος Δούρος, Απόστολος Αμπάρκιολης, Κωνσταντίνος Ιωαννίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020, 20:05