Επίθεση του Λόβρεν στον Μπιλ Γκέιτς

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 22:39
Επίθεση του Λόβρεν στον Μπιλ Γκέιτς

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν, δευτεραθλητής κόσμου πριν από δύο χρόνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, υιοθετεί σενάρια συνομωσίας και θυμώνει με τον Μπιλ Γκέιτς.

Το έπραξε σχολιάζοντας μια ανάρτηση του ιδρυτή της Microsoft, που ήταν ένα βίντεο ευχαριστιών προς τους γιατρούς και τους άλλους επαγγελματίες υγείας, γράφοντας «Game over Bill. Οι άνθρωποι δεν είναι τυφλοί!».

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι λόγοι γι αυτό το σχόλιο θα πρέπει να αναζητηθούν στην υποστήριξη του Λόβρεν προς τον Ντάβικ Ικ, έναν από τους πλέον ακολουθούμενους και γνωστούς «συνομωσιολόγους» στη Μεγάλη Βρετανία.

Σύμφωνα με τον Ικ, ο ιός εξαπλώνεται από το τηλεφωνικό δίκτυο 5G και κάθε μελλοντικό εμβόλιο θα περιέχει μικροτσίπ νανοτεχνολογίας στο εσωτερικό του, με απώτερο στόχο τον έλεγχο των ανθρώπων.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κροάτης της Λίβερπουλ υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας: στην πραγματικότητα μοιράζεται συχνά τις συνεντεύξεις του Ικ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτοπροσδιορίζεται ως «μέλος της αντίστασης».

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, 22:41