Την ευχή του να προχωρήσουν όλα βάσει των συμφωνηθέντων με τον ΠΑΟΚ και να τον αγοράσει η Νόριτς το προσεχές καλοκαίρι, εξέφρασε ο Δημήτρης Γιαννούλης σε δηλώσεις του στο match programme της αγγλικής ομάδας.

Ο διεθνής Έλληνας μπακ αγωνίζεται από τις 19 Ιανουαρίου στο «Νησί» ως δανεικός από τον «δικέφαλο του Βορρά» με το deal να περιλαμβάνει υποχρεωτική αγορά του από τα «καναρίνια» σε περίπτωση ανόδου της στην Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι δύσκολο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι γίνομαι και καλύτερος. Έχω ακόμη να δώσω καλά πράγματα στην ομάδα και ελπίζω στο τέλος της σεζόν η Νόριτς να θέλει να με αγοράσει. Ίσως την επόμενη σεζόν να είμαι ακόμη καλύτερος και να βοηθήσω την ομάδα στα δύσκολα παιχνίδια που θα έχει τη νέα σεζόν» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε για τις διαφορές της Championship με το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι διαφορετικά εδώ. Στην Ελλάδα, δεν παίζουμε τόσο σκληρά, αλλά με περισσότερη τεχνική και ποιότητα. Εδώ θα πρέπει να είσαι μηχανή για να παίξεις. Ναι είναι διαφορετικά, αλλά προσαρμόζομαι και απολαμβάνω να παίζω για τη Νόριτς».

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε ακόμη και για τον αδερφό του Κώστα, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ, λέγοντας: «Με βοήθησε πολύ. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα, μπορεί και δύο φορές, στο τηλέφωνο. Με βοηθάει όταν δεν είμαι σε καλή διάθεση και έχω κάποιες δυσκολίες. Ήταν εκεί για εμένα, του χρωστάω πολλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι αδερφός του και ελπίζω τους επόμενους μήνες να μπορεί να έρθει να με δει στο Νόριτς…».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης