Την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Ατρομήτου στο «Θ. Κολοκοτρώνης», για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Τα δύο γρήγορα γκολ που πέτυχαν οι Αρκάδες με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 3΄ και στο 6΄ έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν εκ νέου στο ματς, τα κατάφεραν στο 53΄ με το γκολ του Ρισβάνη με κεφαλιά, αλλά από κει και πέρα δεν μπόρεσαν να φτάσουν (τουλάχιστον) στην ισοφάριση.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος θα μπορούσαν να είχαν πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα, καθώς είχαν δοκάρια με τους Ριέρα (18′) και Μαρκ Φερνάντεζ (43′).

Στο δεύτερο μέρος η άμυνα της ομάδας του Μπόρχα Χιμένεθ δέχτηκε μεγαλύτερη πίεση, αλλά άντεξε και πέτυχε μία μεγάλη νίκη, που θα την βοηθήσει κυρίως ψυχολογικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αντίποδα, το εφετινό ξεκίνημα του Ατρόμητου δεν έχει καμία σχέση με αυτά των τελευταίων ετών.

Μετά από 4 αγωνιστικές το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου μετρά ήδη δύο ήττες και δύο ισοπαλίες, έχοντας ήδη δεχτεί 8 τέρματα, τα περισσότερα (με τον Παναθηναϊκό) από τις υπόλοιπες 12 ομάδες της κατηγορίας.

 

 

Κίτρινες: Καπίγια, Άνχελ – Ρισβάνης, Χαρίσης, Νάτσος

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Άνχελ, Βαλιέντε, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76΄ Ρίτζις), Μαρκ Φερνάντεζ, Λουίς Φερνάντεθ (86΄ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (64΄ Μπόρχα Φερνάντεζ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Ρισβάνης, Κούτρης, Κατράνης, Μάντσον (46΄ Νταβιότης), Καχίλα (21΄ Μπαένα), Χαρίσης, Ρόσα (89΄ Γιακουμάκης), Μανούσος, Βέλλιος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης