Ακάθεκτος συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ατρόμητος, καθώς μία ημέρα μετά τον Ευθύμη Κουλούρη ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (23/06) την απόκτηση και του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ο 29χρονος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιστεριώτικης ΠΑΕ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της ΠΑΕ παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου και υπέγραψε το συμβόλαιό του, με τον Ατρόμητο να ολοκληρώνει την απόκτησή του, παρά τις προτάσεις που είχε από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο 29χρονος (28/1/1992) μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ήταν παίκτης της ΑΕΚ με την οποία φέτος κατέγραψε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έξι εκ των οποίων στο Europa League (Λέστερ, Μπράγκα και Ζόρια) και σημείωσε ένα γκολ με αντίπαλο την Μπράγκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του άρχισε από τις τοπικές ομάδες του Αιγίου και το 2009 μεταπήδησε από τη Θύελλα Αιγίου στον Παναιγιάλειο. Το 2012 μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή και το 2014 αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μένοντας μόλις μία σεζόν καθώς το 2015 έκανε το άλμα στην ΑΕΚ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης