Ο Εμρέ Μορ, που βρίσκεται στη Δανία, παραχώρησε συνέντευξη στο αθλητικό πρόγραμμα «Viaplay Sport Live». Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στην καριέρα του, τον χαρακτηρισμό Λιονέλ Μέσι και το μέλλον του.

«Έπρεπε να είμαι πιο σοφός σε κάποια πράγματα και έκανα λάθη. Έχω μέσα μου μια ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία την οποία έπρεπε να ελέγξω. Πρέπει να πω ότι το έχω δουλέψω αρκετά αυτό το κομμάτι και υπάρχει βελτίωση. Θεωρώ όμως κιόλας ότι είμαι παρεξηγημένος» είπε και αναφέρθηκε στην μετακίνησή του στη Ντόρτμουντ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποκαλώ τον εαυτό μου το παιχνίδι του γκέτο. Και ξαφνικά περπατούσα στους δρόμους της Γερμανίας και δεν ήταν τίποτα φυσιολογικό. Ήταν σκληρό. Με αναγνώριζαν όλοι. Στην αρχή ένιωθα υπερήφανος, αλλά στη συνέχεια ένιωθα ότι δεν είμαι ελεύθερος».

Για το παρατσούκλι «νέος Λιονέλ Μέσι», είπε: «Τους έλεγα ότι είμαι ο Εμρέ Μορ, όχι ο Μέσι. Δεν ήθελα να μου λένε τέτοια πράγματα, ήθελα να θέσω τα δικά μου στάνταρντ και τους δικούς μου στόχους. Δεν ήθελα να με αποκαλούν Μέσι».

Για το μέλλον του είπε: «Πάντα μπορείς να ελπίζεις σε πράγματα. Πρώτα από όλα, θέλω να γυρίσω πίσω, να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση και έτοιμος για ό,τι συμβεί. Το αν συνεχίσω στον Ολυμπιακό ή στη Θέλτα μετά το καλοκαίρι, δεν το ξέρω ακόμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα σταμάτησαν μετά τον κορωνοϊό. Οπότε για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αύριο τι θα γίνει. Όταν αρχίσει πάλι η σεζόν, ελπίζω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να δείξω αυτό που μπορώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης