Το όνομα του Γιώργο Βαγιαννίδη φιγουράρει τις τελευταίες ημέρες στα ιταλικά μέσα, λόγω του ενδιαφέροντος της Ίντερ, η οποία, ενημέρωσε τον παίκτη ότι θα κάνει πρόταση για την απόκτησή του και, όπως επισημαίνεται στη γειτονική χώρα, έχει σχεδόν κλεισμένη τη μεταγραφή του.

Στις επαφές που είχε ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού με τους ανθρώπους των «νερατζούρι»  οι τελευταίοι τον διαβεβαίωσαν ότι προορίζεται να παραμείνει στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής «Tuttosport», έρχεται να ανατρέψει τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Κι αυτό γιατί σε αυτό αναφέρεται ότι ο προπονητής ης Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, σε περίπτωση που ο παίκτης γίνει κάτοικος Μιλάνου, θα τον αξιολογήσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία, και στη συνέχεια θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι δεν αποκλείεται ο Βαγιαννίδης να παραχωρηθεί με την μορφή του δανεισμού σε κάποιον σύλλογο μικρότερης δυναμικότητας, προκειμένου να βρει μεγαλύτερο χρόνο  συμμετοχής και να «ψηθεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την «Tuttosport» η ομάδα, στην οποία είναι πιθανό να κάνει το… αγροτικό του στην Ιταλία ο νεαρός πλάγιος μπακ μπορεί να είναι η Βερόνα καθώς η Ίντερ επιθυμεί να αποκτήσει τον Κουμπούλα και ο Βαγιαννίδης μπορεί να συμπεριληφθεί σε ένα ενδεχόμενο deal.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης