O προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας.

Ο Λουτσέσκου στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του και στα δύο ματς με την Λέφσκι. Τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμοι για τα προκριματικά αναλαμβάνοντας πάντως την ευθύνη για τον πρόωρο αποπκλεισμό της από την Ευρώπη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έκρινε αυτή η εβδομάδα το αποτέλεσμα. Ήμασταν πολύ μακριά από το να είμαστε έτοιμοι. Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είχαμε πολλά προβλήματα, πολλές αλλαγές, παίκτες που έλειψαν από την προετοιμασία. Όταν παίρνεις απόφαση για rebuild, ίσως παρουσιάζονται προβλήματα, όπως σήμερα. Πρέπει να ξέρουμε πώς να το ξεπεράσουμε και να πετύχουμε άλλους στόχους. Ένα σπίτι δεν χτίζεται σε μια μέρα, έχουμε να διαχειριστούμε συναισθήματα και καταστάσεις.

Για το δίδαγμα του αποκλεισμού: «Δεν υπάρχει κάποιο μάθημα, αν θέλετε να βρείτε κάποιον υπεύθυνο αυτός είμαι εγώ. Όταν παίρνεις τέτοια ρίσκα, υπάρχει ο κίνδυνος να συμβεί μία τέτοια κατάσταση. Πρέπει να προχωρήσουμε με αυτό»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν αλλάζει κάτι: «Δεν αλλάζει κάτι. Αυτή είναι η κατάσταση. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τους παίκτες που είναι εκτός να επιστρέψουν. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να βελτιωθούμε για την 1η αγωνιστική»

Για τις αποβολές: «Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να συμβούν τέτοιες καταστάσεις, Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Βιεϊρίνια και με την δεύτερη αποβολή του Αουγκούστο. Τα λάθη κόστισαν, όχι οι αποβολές. Στο δεύτερο παιχνίδι υπήρχε μεγάλη πίεση και μια κατάσταση με πολλά νεύρα».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης