Mε ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι (5/2, 20:30) με τον Ολυμπιακό, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό αφορά στον Τάισον, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ισχύει και με τους Τόμας Μουργκ και Ομάρ Ελ Καντουρί, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και με τους Λευτέρη Λύρατζη και Γιάσμιν Κούρτιτς που έκαναν ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Εκτός, φυσικά, παραμένει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος έκανε θεραπεία, έχοντας υποστεί κάκωση β’ βαθμού στον έσω πλάγιο στο πρόσφατο ματς με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον, Ολιβέιρα.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς τα αριστερά – τους Γιόαν Σάστρε, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, Ινγκι Ινγκασον και Ράφα Σοάρες. Οι θέσεις των Ντόουγκλας Αουγκούστο και Γιάννη Κωνσταντέλια θεωρούνται δεδομένες στη μεσαία γραμμή, ωστόσο «παίζεται» μία ανάμεσα σε Στέφαν Σβαμπ και Τιάγκο Ντάντας. Η επιθετική τριπλέτα θα απαρτίζεται από τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Κάλεντ Νάρεϊ και Νέλσον Ολιβέιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης