Μειώθηκαν ακόμη περισσότερο οι πιθανότητες να προλάβει ο Αντρέ Βιεϊρίνια τον κρίσιμο αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Τούμπα, για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

O αρχηγός του δικεφάλου του Βορρά δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, κι έτσι δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε και σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η εξέλιξη φυσικά κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό με τους Βούλγαρους, στον οποίο οι ασπρόμαυροι καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0, από το πρώτο ματς, προκειμένου να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η εβδομάδα στη Νέα Μεσήμβρια ξεκίνησε με ιδιαίτερα μαθήματα από το τεχνικό επιτελείο στους παίκτες ενόψει της ρεβάνς κόντρα στη Λέφσκι στην Τούμπα για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την προθέρμανση και μερικές παρτίδες rondo, είχαμε ασκήσεις για κυκλοφορίας της μπάλας, δουλειά στην ανάπτυξη και τελικό παιχνίδι με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Οι Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ μόνος του δούλεψε κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Την Τρίτη (26.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης