Τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων αξίζει ο ΟΦΗ για την προσπάθεια που κάνει, όπως τόνισε ο Νίκος Μαχλάς, μετά την παλικαρίσια νίκη των Κρητικών με 3-1 σκορ επί του ΠΑΟΚ.
«Αυτή η ομάδα κάνει κατάθεση ψυχής κόντρα σε όλους και νομίζω αξίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων. Είναι ντροπή να γίνονται από κάποιους κάποια πράγματα εναντίον της ομάδας μου και δεν το λέω αυτό επειδή ήρθε μία νίκη.
Δίνουμε καθημερινό αγώνα. Σήμερα ήδη δίνουμε αγώνα για να γίνει έφεση και να μας αφήσουν να παίξουμε μέσα στο γήπεδο και αν είμαστε καλοί να κερδίσουμε ή να χάσουμε στο γήπεδο» ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των «μελανόλευκων» και πρόσθεσε:
«Νομίζω όμως πολλά πράγματα δεν παίζονται μέσα στο γήπεδο. Δεν παίρνω πίσω τίποτα από όλα όσα έχω πει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα δεν πρόκειται να φύγει αυτή η λέρα που επικρατεί όλο αυτό το διάστημα. Θα παλεύω ελπίζοντας να αλλάξει κάτι, έστω κι αν ξέρω πως οι πιθανότητες είναι λίγες».
