Προθεσμία ως την επόμενη Τρίτη (9/6) για την κατάθεση υπομνημάτων έλαβαν από την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ Βέροια και Λεβαδειακός, μετά την έφεση που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της Ομοσπονδίας, Παναγιώτης Καρράς, κατά της πρωτόδικης (αθωωτικής) απόφασης για τη μακεδονική ομάδα.
Η υπόθεση έχει να κάνει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στον οποίο η ομάδα της Ημαθίας είχε ηττηθεί με 0-3.
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League έκρινε αθώα τη «βασίλισσα του βορρά», ο κ. Καρράς άσκησε έφεση και στην υπόθεση ενεπλάκη ο Λεβαδειακός, που έκανε παρέμβαση ως έχων έννομο συμφέρον και ζήτησε τον υποβιβασμό της Βέροιας.
Η νομική υπεράσπιση της Βέροιας ζήτησε να καταθέσουν οι Γεωργέας και Καλαϊτζίδης, οι οποίοι είχαν καταγγείλει χειραγώγηση του αγώνα, αλλά το αίτημα αποσύρθηκε μετά την άρνηση του Λεβαδειακού, ενώ αιτήθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων να μην λάβει υπόψη της τις καταθέσεις των δύο προαναφερόμενων καθώς και εκείνη του Καλογέρη, που προστέθηκε στην πορεία της υπόθεσης.
