Το BeoCom 5 είναι ένα εξατομικευμένο τηλέφωνο δύο γραμμών για το σπίτι, που υποστηρίζει τηλεφωνία IP και περιλαμβάνει ασύρματο speaker phone (ανοικτή ακρόαση), ενσωματωμένο ευρετήριο και οθόνη πλήρων γραφικών.

Νοέμβριος 2009

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το BeoCom 5, το νέο ασύρματο τηλέφωνο από την Bang & Olufsen, είναι ένας ανεκτίμητος και κομψός σύντροφος που ακολουθεί το ρυθμό σας όταν δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Από την υποστήριξη τηλεφωνίας ΙΡ μέχρι το εξαιρετικό κινητό speakerphone, το BeoCom 5 περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, όταν και όπου τα χρειάζεστε.

Το BeoCom 5 επιτρέπει την τηλεφωνία IP, που σας προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής και λήψης τηλεφωνικών κλήσεων μέσω του υπολογιστή σας αντί μίας παλαιότερης επίγειας σύνδεσης. Αυτό σας προσφέρει την ασφάλεια δεδομένων και την ενοποίηση με άλλες υπηρεσίες Internet που χαρακτηρίζουν την τηλεφωνία IP. Ταυτόχρονα, το BeoCom 5 είναι ένα τηλέφωνο δύο γραμμών, γεγονός που σας επιτρέπει να έχετε μία οικιακή και μία επαγγελματική γραμμή στο ίδιο τηλεφωνικό σύστημα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι οκτώ ακουστικά. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει το BeoCom 5 την ιδανική επιλογή για τα μοντέρνα σπίτια.

Το κατάμαυρο ακουστικό BeoCom 5 είναι γεμάτο στυλ και πολύ εύκολο στη χρήση, είτε βρίσκεται στο τραπέζι είτε είναι τοποθετημένο στο φορητό speaker phone. “Το BeoCom 5 συνδυάζει τη χρηστικότητα, την κομψότητα και τη φιλικότητα προς τον χρήστη με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο,” λέει ο Product Manager Rie Kold Pripsø. “Το ακουστικό ταιριάζει απόλυτα στο χέρι σας, και με την οθόνη πλήρων γραφικών και τον οπίσθιο φωτισμό του πληκτρολογίου στο πίσω μέρος να κοιτά μακριά από εσάς, η επιφάνεια διατηρεί τη λάμψη της.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το BeoCom 5, μπορείτε να επιλέξετε χρωματικά μοτίβα για τις πληροφορίες στην οθόνη, δίνοντας έτσι σε κάθε ακουστικό μία μοναδική εμφάνιση, που ίσως ταιριάζει με το décor του κάθε δωματίου. Το ακουστικό μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο speaker phone, καθώς και σε φορτιστή τον οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα τραπέζι ή να τον αναρτήσετε σε τοίχο. Ένας ενσωματωμένος μαγνήτης κρατά το ακουστικό στη θέση του.

Σε κατάσταση αναμονής, η επιφάνεια του τηλεφώνου μοιάζει με μαύρο ομοιόμορφο γυαλί, αλλά όταν το BeoCom 5 τοποθετηθεί στο φορτιστή, εμφανίζεται το χαρακτηριστικό του ρολογιού. Το ρολόι τραβά αμέσως το βλέμμα. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κανονικής ένδειξης της ώρας με αριθμούς και μίας λύσης όπου ο ωροδείκτης και ο λεπτοδείκτης αντικαθίστανται από κύκλους που κινούνται με χάρη, σαν πλανήτες σε τροχιά μεταξύ τους. Όταν ανασηκώνετε ή χειρίζεστε το ακουστικό, ο οπίσθιος φωτισμός της οθόνης και του πληκτρολογίου ενεργοποιείται ομαλά, αποκαλύπτοντας με μαγικό τρόπο το χρωματικό θέμα του κάθε ακουστικού.

Με το φορητό speaker phone – που λειτουργεί και ως φορτιστής – δεν χρειάζεται να μένετε ακίνητοι όταν λαμβάνετε μία κλήση. Απλώς παίρνετε μαζί σας το speaker phone καθώς μετακινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Συνεχίστε τη συζήτηση – και συμπεριλάβετε την υπόλοιπη οικογένεια – χωρίς να μειώσετε το βήμα σας. “Η πραγματική ευφυΐα του BeoCom 5, το φορητό speaker phone, προσδίδει στο BeoCom 5 τη μοναδική του ταυτότητα σε έναν κόσμο όπου πολλοί άνθρωποι περπατούν με τα τηλέφωνα κολλημένα στο αυτί τους,” λέει ο Rie Kold Pripsø.

Το BeoCom 5 ανεβάζει τη φιλικότητα προς τον χρήστη σε νέο επίπεδο, εκμεταλλευόμενο στο έπακρο την LCD οθόνη των 2 ιντσών, με ανάλυση 176 x 220 pixel και ευκρινέστατη απόδοση γραφικών. Με αυτό τον τρόπο, έχετε μία ολοκληρωμένη επισκόπηση των πληροφοριών της κλήσης όπως σε ένα κινητό τηλέφωνο. Εκτός από την οθόνη, ο αλουμινένιος τροχός πλοήγησης κάνει την μετακίνηση στο ευρετήριο, τις λίστες κλήσεων και τα μενού ευκολότερη από ποτέ. Ο τροχός περιλαμβάνει τέσσερα σημεία πίεσης στην άκρη και ένα πλήκτρο επιλογής στο κέντρο για ενεργοποίηση των λειτουργιών που χρησιμοποιούνται συχνότερα.

Ως τηλέφωνο DECT, το BeoCom 5 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την αποκλειστική του βάση δύο γραμμών, την BeoLine 2, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ακουστικό μίας γραμμής σε ένα υπάρχον τηλεφωνικό σύστημα BeoCom, όπως το BeoCom 6000. Στο ευρετήριο μπορούν να αποθηκευτούν έως 400 αριθμοί όταν το BeoCom 5 χρησιμοποιείται με τη βάση BeoLine 2.

Τεχνικές προδιαγραφές

Σχεδιαστής David Lewis
Σύστημα DECT και DECT 6.0
Διαστάσεις 21x49x141 mm
Βάρος ακουστικού 110 g
Διάρκεια (σε αναμονή / χρόνος ομιλίας) Έως 100 ώρες / έως 12 ώρες
Χρόνος φόρτισης 4 ώρες
Εμβέλεια Σε εσωτερικό χώρο έως 50m, σε εξωτερικό χώρο έως 300m
Μνήμη (Ευρετήριο) 400 αριθμοί με ονόματα
Αναγνώριση Κλήσης/Επανάκληση 24 αριθμοί με ονόματα
Ένδειξη κατειλημμένης γραμμής Ναι
Ένδειξη αναπάντητων κλήσεων Ναι
Ρύθμιση έντασης Ναι
Σίγαση μικροφώνου Ναι
Ένδειξη διάρκειας κλήσης Ναι
Κλείδωμα πληκτρολογίου Ναι
Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας Ναι
Ενδοεπικοινωνία Ναι
Ρύθμιση έντασης A/V Ναι
BeoLine 2 PSTN Ναι
BeoLine ISDN Ναι
Επιτραπέζιος/Επίτοιχος φορτιστής Ναι
Speaker phone Ναι
Αριθμός ακουστικών 8

Οι εικόνες είναι διαθέσιμες χωρίς χρέωση από το κέντρο μέσων της Bang & Olufsen: http://mediacenter.bang-olufsen.dk

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης