D-Link Varifone Outdoor Dome Network κάμερα επιτήρησης και παρακολούθησης εξωτερικών χώρων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, 10:44
D-Link Varifone Outdoor Dome Network κάμερα επιτήρησης και παρακολούθησης εξωτερικών χώρων
Λευτέρης Ξυκομηνός


Η D-Link επεκτείνει τη σειρά λύσεων παρακολούθησης εξωτερικών χώρων με ένα μοντέλο κάμερας στα 5 MegaPixel, το οποίο προσφέρει σταθερά υψηλή ποιότητα βίντεο, ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Η DCS-6517 Varifocal Outdoor Dome Network κάμερα αποτελεί μία λύση παρακολούθησης και ασφάλειας με εξαιρετική ευκρίνεια, ιδανική για επιχειρήσεις, οργανισμούς που έχουν ανάγκη καταγραφής συμβάντων σε μεγάλους, ανοιχτούς χώρους.

Η κάμερα χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα προοδευτικής σάρωσης CMOS στα 5 MegaPixel (ανάλυση 2560x1920), προσφέροντας βίντεο υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας με καταγραφή κάθε λεπτομέρειας. Έτσι, είναι χρήσιμη, για παράδειγμα, σε επιχειρήσεις που επιθυμούν την αναγνώριση προσώπων και αριθμών πινακίδων. Η ιδιότητα αυτή καθιστά την κάμερα απαραίτητη σε περιοχές υψηλού κινδύνου.Η DCS-6517 είναι μια κάμερα που μπορεί να λειτουργεί ακόμη και σε συνθήκες ισχυρού φωτισμού και δυσμενών καιρικών φαινομένων, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Η τεχνολογία Wide Dynamic Range εξουδετερώνει τον ελαττωματικό φωτισμό για να αποτραπεί η υπερβολική έκθεση σε έντονο ηλιακό φως και προσφέρει καθαρές εικόνες με τη σωστή αναλογία αντίθεσης, ακόμη και για θέματα με οπίσθιο φωτισμό ή όταν υπάρχει σκίαση. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα IR LED φωτισμού αποτυπώνουν λεπτομερή βίντεο σε σκοτεινές περιοχές σε εύρος έως 20 μέτρα για αξιόπιστη επιτήρηση 24 ώρες το 24ωρο.

«Η ασφάλεια είναι ένα θέμα που βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα για πολλές επιχειρήσεις. Ενώ η παρακολούθηση με βίντεο είναι ένας αποτελεσματικός και προσιτός τρόπος για να παραμείνουν προστατευμένοι οι χώροι και όσα περιέχουν, στο εξωτερικό περιβάλλον παραδοσιακά εμφανίζονται προβλήματα για πολλές κάμερες. Η D-Link παρουσιάζει την 5 Megapixel Varifocal Outdoor Dome Network Κάμερα για να ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια» δήλωσε ο Kevin Wen, πρόεδρος της D-Link Europe Ltd. « Μια σειρά από χαρακτηριστικά κατάλληλα για εξωτερικούς χώρους σε συνδυασμό με έναν αισθητήρα για εικόνες υψηλής ευκρίνειας θα προσδώσουν στις επιχειρήσεις που τις απασχολεί το ζήτημα της ασφάλειας εικόνες υψηλής ποιότητας, με λεπτομέρειες, διασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια και σιγουριά» πρόσθεσε.Για να λειτουργήσει στις πιο απαιτητικές συνθήκες εξωτερικής παρακολούθησης, η κάμερα διαθέτει ανθεκτικό σχεδιασμό, συμβατό με τα βιομηχανικό πρότυπο για προστασία από βανδαλισμούς (IK10) και αδιάβροχη προστασία (IP66), καθώς και ειδική ηλιοπροστασία. Επίσης, η χρήση γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, καθώς η κάμερα διαθέτει συνδεσιμότητα Power over Ethernet και μια σειρά από επιλογές τοποθέτησης. Παράλληλα, η νέα κάμερα έχει σχεδιαστεί στη φιλοσοφία all-in-one, προσφέροντας ευέλικτη εγκατάσταση σε μια μεγάλη γκάμα υπαίθριων χώρων και καταστάσεων, όπως σε έναν τοίχο ή μία οροφή απέναντι από πάρκινγκ αυτοκινήτων, αποθήκη ή ανοιχτό χώρο.Οι επιχειρήσεις αποκτούν μεγαλύτερη ευελιξία χάρη σε μία σειρά επιπλέον χαρακτηριστικών, από μια υποδοχή κάρτας microSD για την αποθήκευση αρχείων έως την ψηφιακή υποδοχή εισόδου και εξόδου για σύνδεση με εξωτερικές συσκευές. Οι υποδοχές ήχου της κάμερας προσφέρουν δυνατότητα σύνδεσης με μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη επικοινωνία, σε περίπτωση που υπάρχει τέτοια ανάγκη με κάποιον που βρίσκεται στο σημείο παρακολούθησης.


Περισσότερες πληροφορίες:

http://us.dlink.com/products/business-ip-cameras/5-megapixel-outdoor-dome-network-camera/

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016, 11:04