Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC παρουσιάζει δύο νέες οθόνες με δέκα σημεία ελέγχου αφής. Τα νέα μοντέλα με πιστοποίηση Windows 8 ανήκουν στη καινοτόμο 72 Series, έχουν ανάλυση Full HD και διαθέτουν βολική λειτουργία κλίσης για καλύτερη εμπειρία ελέγχου αφής. Εξοπλισμένες με υψηλής ποιότητας IPS πάνελ μεγέθους 21,5 ιντσών (54,6 εκ) και 23,6 ιντσών (59,9 εκ), οι νέες οθόνες αφής (touch) προσφέρουν υπέρ-ευρεία γωνία θέασης και πολλά χαρακτηριστικά, όπως θύρες USB και ενσωματωμένα ηχεία. Επιπλέον, έχουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και κάμερα 720p για εύκολες κλήσεις video.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατάλληλο άγγιγμα

Τα τελευταία χρόνια οι οθόνες αφής αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον – ιδιαίτερα στον κόσμο των υπολογιστών, τα Windows 8 προσφέρουν μια εντελώς νέα εμπειρία για gaming, streaming και αναζήτηση στο Διαδίκτυο. Η AOC συμβάλλει στην εξέλιξη αυτής της κατηγορίας, με τις οθόνες των δέκα σημείων αφής. Το Full HD μοντέλο 21,5 ιντσών «i2272Pwhut» και το ακόμα μεγαλύτερο αδελφάκι του «i2472Pwhut» των 23,6 ιντσών, έχουν πιστοποιηθεί με τα Windows 8.

AOC_dyo_nees_othones_afis_10_simeion_Photo_2: Τα νέα μοντέλα 72 Series μπορούν να προσαρμοστούν με γωνία κλίσης από 15 έως 57 μοίρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον υπέρυθρο έλεγχο αφής δέκα σημείων, επιτρέπεται η εισαγωγή στοιχείων με τη χρήση δύο χεριών, είτε πρόκειται ο χρήστης να πληκτρολογήσει ένα επαγγελματικό μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, είτε να παίξει πιάνο μέσω εφαρμογής των Windows 8, ή να διασκεδάσει με παιχνίδια. Οι συγκεκριμένες οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως «απλές» οθόνες.

Προηγμένες προδιαγραφές

Εξοπλισμένες με υψηλού βαθμού IPS πάνελ, οι οθόνες myTouchDisplays με την εξαιρετικά ευρεία γωνία των 178 μοιρών, αποτελούν την ιδανική λύση τόσο για οικιακή ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματική χρήση. Οι οθόνες WLED-backlit αποδίδουν ανάλυση Full HD με φωτεινότητα 250 cd/m² και χρόνο απόκρισης pixel μόνο 5 ms – ιδανικός για παιχνίδια. Μαζί με την υποδοχή D-Sub, πηγές σήματος μπορούν να συνδεθούν μέσω δύο HDMI θυρών.

Με τη λειτουργία MHL, οι οπαδοί του Android μπορούν να συνδέσουν απευθείας τη συμβατή συσκευή τους στην οθόνη και να προβάλλουν περιεχόμενο σε μεγάλη διάσταση για φίλους, οικογένεια ή συναδέλφους.

Πλούσια χαρακτηριστικά

Τα μοντέλα της «72 Series» είναι εξοπλισμένα με ένα σετ ηχείων 2 watt, που παρέχει αρκετή ενέργεια ήχου για την απόλαυση περιεχομένου πολυμέσων. Επιπλέον, διαθέτουν περιφερειακά και άλλα USB gadgets, όπως pen drives που συνδέονται με την οθόνη μέσω USB 3.0 και USB 2.0 θυρών (ανά δύο). Για τηλεδιασκέψεις ή κλήσεις video μέσω Skype ή άλλων εφαρμογών, η AOC ενίσχυσε τα μοντέλα myTouchDisplays με κάμερα ανάλυσης 720p (HD Ready), καθώς και με ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο. Ο κομψός σχεδιασμός περιλαμβάνει λειτουργία κλίσης που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν με εργονομία την οθόνη στις ανάγκες τους.

Οι οθόνες myTouchDisplays της AOC είναι διαθέσιμες στην ελληνική αγορά με ενδεικτική τιμή 404 ευρώ για το μοντέλο i2272Pwhut των 21,5 ιντσών και αντίστοιχα, 441 ευρώ για το μοντέλο i2472Pwhut των 23,6 ιντσών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης