Τα λιλιπούτεια αποθηκευτικά μέσα που συνδέονται σε μια θύρα USB και ονομάζονται USB Stick, λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε. Πως θα σας φαινόταν όμως, η χρηστικότητα ενός υπολογιστή μαζί με την ευελιξία και φορητότητα ενός USB Stick; Το Quest nano PC είναι ακριβώς αυτό: ένας εξαιρετικά προσιτός και αποδοτικός υπολογιστής για το σπίτι και το γραφείο, που είναι τόσο μικρός όσο ένα stick. Το Quest nano PC συνδέεται στη θύρα HDMI μιας τηλεόρασης ή μιας οθόνης, μετατρέποντάς τη σε ένα PC.

Με διαστάσεις μόλις 11 x 3,8 εκατοστά, βάρος μόλις 49 γραμμάρια, πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ισχύ που εξασφαλίζουν ο επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα Intel Atom, 32GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται σε 64GB μέσω κάρτας μνήμης Micro SD και τα Windows, το Quest nano PC είναι εξυπηρετικότατο με τις δυνατότητές του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι, στο εργασιακό περιβάλλον ή στην εξοχική κατοικία, το Quest nano PC μπορεί να συνδεθεί στην τηλεόραση στο σαλόνι ή σε οποιαδήποτε άλλη οθόνη ή τηλεόραση με HDMI θύρα. Με αυτόν τον τρόπο, η οθόνη αναβαθμίζεται όχι απλώς σε ένα media player, αλλά σε ένα πλήρως λειτουργικό υπολογιστή, ο οποίος μαζί με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι, είναι κατάλληλος για ψυχαγωγία (ταινίες, πλοήγηση στο Διαδίκτυο, social media και online gaming) αλλά και εργασία (emails, παρουσιάσεις power point και excel).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο επαγγελματικό περιβάλλον, το Quest nano PC είναι ο τέλειος σταθμός εργασίας (thin client), αφού παρέχει πλήρη ισχύ και λειτουργικότητα όπως ένας desktop υπολογιστής, καταναλώνοντας ελάχιστη ενέργεια και καταλαμβάνοντας μηδενικό χώρο στο γραφείο. Όταν χρειαστεί, μεταφέρεται άνετα παντού, από γραφείο σε γραφείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων, στο επαγγελματικό ταξίδι, στο ραντεβού με τον πελάτη ή στο σπίτι στο Σαββατοκύριακο. Παράλληλα, αποτελεί τη βέλτιστη λύση για εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης σε καταστήματα και Infokiosks, αφού συνδέεται κατευθείαν στην HDMI θύρα μιας οθόνης, χωρίς να καταλαμβάνει χώρο.

Όπως όλοι οι υπολογιστές Quest, το Quest nano PC, συνοδεύεται από την εγγύηση ποιότητας και καλής λειτουργίας της Info Quest Technologies.

Τέλος, το Quest nano PC είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.you.gr, στις μεγάλες αλυσίδες τεχνολογίας και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών της Info Quest Technologies στην προσιτή τιμή των 149 ευρώ.

Λευτέρης Ξυκομηνός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης