Toshiba Satellite Click 10 – υβριδική λειτουργικότητα, εξυπηρέτηση εν κινήσει

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 09:44
Toshiba Satellite Click 10 – υβριδική λειτουργικότητα, εξυπηρέτηση εν κινήσει
Η λειτουργικότητα και η εξυπηρέτηση της απόλυτης φορητότητας, είναι δύο έννοιες που ελκύουν πάρα πολύ τον σύγχρονο καταναλωτή, καθώς συνδυάζουν την ανάγκη για απαιτητικές εργασίες μαζί με την εν κινήσει καθημερινότητα. Η Toshiba παρουσίασε τον Satellite Click 10, έναν υβριδικό υπολογιστή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα ενός φορητού υπολογιστή και τη λειτουργικότητα ενός tablet με ένα «κλικ». Ο Satellite Click 10 μεταμορφώνεται εύκολα από αποτελεσματικός φορητός υπολογιστής με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, σε πρωτοποριακό tablet τέλειο για να μοιράζεστε περιεχόμενο. Ιδανικός για όσους θέλουν μία δεύτερη συσκευή για τα ταξίδια τους ή για μαθητές που θέλουν να κρατούν σημειώσεις στην τάξη, ο Satellite Click 10 είναι κατάλληλος για ψυχαγωγική και παραγωγική χρήση.

Ποιότητα και ανάλυση για μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία

Ο Satellite Click 10 διαθέτει 10.1 ιντσών (25.7 εκ.) WUXGA οθόνη που προσφέρει ανάλυση Full HD 1920x1200, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ρεαλιστική φωτεινότητα και εντυπωσιακή εικόνα, η οποία ζωντανεύει κάθε λεπτομέρεια της ψυχαγωγίας τους. Η τεχνολογία Wide angle έχει ενσωματωθεί στην οθόνη για να ενισχύσει την αναπαραγωγή του χρώματος και να προσφέρει γωνία θέασης 178 μοιρών. Με υψηλά επίπεδα φωτεινότητας, ο Satellite Click 10 ενδείκνυται για χρήση και σε εξωτερικούς χώρους.Σχεδιασμένος για lifestyle εν κινήσει

Με εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας έως 15 ώρες, οι χρήστες είναι ελεύθεροι να εργαστούν και να παίξουν για σχεδόν δύο εργάσιμες μέρες χωρίς φόρτιση. Το έξυπνο σύστημα φόρτισης διασφαλίζει ότι το tablet φορτίζει πάντα πρώτο και αποφορτίζεται μετά το πληκτρολόγιο, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη χρήση του όταν αποσπάται.

Ο Satellite Click 10 ζυγίζει μόλις 1.1kg ως φορητός υπολογιστής και 552g ως tablet, διαστάσεις που ενισχύουν τη λειτουργικότητά του. Με πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους σε κομψό Satin Gold σώμα, οι χρήστες μπορούν να πληκτρολογούν με άνεση στο σπίτι ή εν κινήσει.

Χάρις τη νέα γενιά επεξεργαστών Intel Atom και έως 4GB ενσωματωμένης RAM, ο Satellite Click 10 προσφέρει άριστες επιδόσεις για μία τόσο φορητή συσκευή με πλοήγηση Διαδικτύου που ανταποκρίνεται και αποτελεσματική χρήση πολλαπλών εφαρμογών (multitasking). Έως 64GB eMMC χωρητικότητας παρέχουν άφθονο χώρο για μουσική, φωτογραφίες και εργαλεία δουλειάς, που μπορεί να διευρυνθεί κι άλλο μέσω καρτών μνήμης microSD στο tablet μέγιστης χωρητικότητας έως 128GB.

Τελειοποιημένη χρήση Windows 10

Ενισχυμένος με τις πιο εξελιγμένες λειτουργίες και ενσωματωμένα τα Windows 10, ο Satellite Click 10 διαθέτει πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στην ψηφιακή βοηθό Cortana που ενεργοποιείται με τη φωνή.
Σε συνδυασμό με τα διπλά μικρόφωνα, οι οδηγίες του χρήστη ακούγονται καθαρά ακόμη και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Έχοντας τελειοποιηθεί για χρήση σε 2-σε-1 συσκευές όπως ο Satellite Click 10, η λειτουργία Continuum επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν από φορητό υπολογιστή σε tablet, προσαρμόζοντας και βελτιώνοντας περιεχόμενο καθώς και εφαρμογές, ανεξάρτητα από τον τρόπο χρήσης της συσκευής.Ενισχυμένη χρηστικότητα

Ο Satellite Click 10 περιλαμβάνει πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus προσφέροντας κρυστάλλινη ποιότητα ήχου σε κάθε περιβάλλον.

Το προεγκατεστημένο λογισμικό «Toshiba TruRecorder» αναλύει τις διαφορετικές φωνές όταν ηχογραφούνται συζητήσεις αναγνωρίζοντας αυτόματα τον ομιλητή και επιτρέποντας αναπαραγωγή σε άλλες συσκευές. Η εφαρμογή «TruCapture» επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν φωτογραφίες σημειώσεων σε λευκό πίνακα και να τις μετατρέψουν αυτομάτως σε έγγραφο Word χωρίς πληκτρολόγηση. Επιπλέον, οι λέξεις που είναι εκτυπωμένες σε φωτογραφίες μέσω TruCapture μπορούν να αναζητηθούν και να μεταφερθούν σε άλλες εφαρμογές χάρη στη λειτουργία αναγνώρισης χαρακτήρων.

Ο Satellite Click 10 υποστηρίζει ασύρματη οθόνη που επιτρέπει σε ταινίες, φωτογραφίες και παρουσιάσεις να μεταφερθούν ασύρματα από τη συσκευή σε συμβατή τηλεόραση. Η σύνδεση με εξωτερικές συσκευές και η πρόσβαση σε περιφερειακό περιεχόμενο είναι εξίσου εύκολη, με δύο πλήρους μεγέθους θύρες USB 2.0 στο keyboard dock και micro-USB, microSD card slot και θύρα Micro-HDMI στο tablet για να μεγιστοποιηθεί η χρήση ανεξαρτήτως τρόπου.

Τέλος, ο Toshiba Satellite Click 10 θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2015.Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά


• Οθόνη: 10.1 ιντσών (25.7 εκ.) WUXGA 1920x1200 οθόνη με γωνία θέασης 178 μοιρών

• Επεξεργαστής: Επεξεργαστής Intel Atom

• Μνήμη: Έως 4 GB RAM

• Χωρητικότητα: Έως 64 GB eMMC

• Συνδεσιμότητα:

• Tablet: 1x Micro-USB θύρα, 1x Micro-HDMI θύρα, 1x microSD

• Laptop: 2x USB 2.0 θύρες

• Επικοινωνία: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, ασύρματη οθόνη

• Κάμερα: 2MP HD εμπρόσθια κάμερα και 8MP οπίσθια κάμερα

• OS: Επιλογή Windows 10 ή Windows 10 Pro

• Ήχος: Πλαϊνά στερεοφωνικά ηχεία με Dolby Digital Plus

• Διάρκεια μπαταρίας: Έως 15 ώρες με το πληκτρολόγιο, 8 ώρες tablet

• Χρώμα: Satin Gold brushed aluminum

• Διαστάσεις:

• Tablet: 259 x 178 x 9 mm
• Laptop: 259 x 185 x 22 mm

• Βάρος:

• Tablet: 552 gr
• Laptop: 1.1 kg

Λευτέρης Ξυκομηνός

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015, 09:44