H Rockstar Games, που έχει γίνει γνωστή για τη σειρά πολυεκατομμυρίων, Grand Theft Auto, κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι western το 2004 με την ονομασία Red Dead Revolver. Μερικά χρόνια αργότερα, το 2010 κυκλοφόρησε νέος τίτλος για τη σειρά, με την ονομασία Red Dead Redemption και έμελλε να αφήσει ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Red Dead Revolver

Αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυβραβευμένους τίτλους της προηγούμενης γενιάς, με metacritic score 95, ενώ οι πωλήσεις του έως και σήμερα, μαζί με τις επανεκδόσεις, έχουν ξεπεράσει τα 15 εκ. κομμάτια. Παράλληλα βρίσκεται στις περισσότερες λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια της 7ης γενιάς video games.

Red Dead Redemption

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα από πολλές φήμες, απ’ ότι φαίνεται ήρθε η ώρα επιτέλους να δούμε τη συνέχεια. Η Rockstar Games ενημέρωσε την ιστοσελίδα της, αλλά και όλα της τα κανάλια στα social media με μια νέα φωτογραφία για το splash screen της χθες. Η φωτογραφία θυμίζει κάτι πολύ γνώριμο και πιστεύουμε ότι αφορά κάποια ανακοίνωση πάνω σε ένα αγαπημένο παιχνίδι του studio και συγκεκριμένα της οικογένειας Red Dead. 

H πρώτη teaser photo

Σήμερα, η εταιρεία ανάρτησε μια δεύτερη φωτογραφία, όπου αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες να δούμε επιτέλους νέο παιχνίδι για τη σειρά. Η φωτογραφία είναι η παρακάτω:

H δεύτερη teaser photo

Αναμένουμε πολύ σύντομα και επίσημη επιβεβαίωση από την εταιρεία.

Πηγή: VG24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης