Η Apple αντικαθιστά τα iTunes

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 09:05
Η Apple αντικαθιστά τα iTunes

«Τέλος εποχής» για τη μουσική υπηρεσία iTunes, η οποία είχε εμφανιστεί το 2001, καθώς η Apple ανακοίνωσε ότι την αντικαθιστά με τις τρεις ξεχωριστές εφαρμογές Apple Music, Apple Podcasts και Apple TV.

Αυτό, μεταξύ άλλων, έχει ως συνέπεια ότι οι χρήστες δεν θα υποχρεούνται πια να χρησιμοποιούν το iTunes για να συγχρονίζουν τα iPhones τους με τους υπολογιστές τους.

Στην ίδια εκδήλωση, την ετήσια διεθνή συνάντηση των προγραμματιστών της (WWDC) στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας, η εταιρεία ανακοίνωσε τα νέα αναβαθμισμένα λειτουργικά συστήματα iOS 13, iPad OS και MacOS Catalina για τις συσκευές της (iPhones, iPads, Macs, Apple Watches), καθώς και έναν νέο υπολογιστή Mac Pro, με οθόνη ανάλυσης 6Κ, ο οποίος θα βγει στην αγορά εφέτος το φθινόπωρο με αρχική τιμή 6.000 δολ.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με το BBC, η εταιρεία θα προσφέρει στους χρήστες τη νέα δυνατότητα «Sign in with Apple», ώστε -αν θέλουν- να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους Apple, αντί τους λογαριασμούς Google ή Facebook, για να συνδέονται στις διάφορες εφαρμογές, κάτι που -κατά την εταιρεία- θα προστατεύσει καλύτερα τα δεδομένα των χρηστών.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2019, 10:30