Η Bolton είναι μία σχετικά καινούργια εταιρεία (ιδρύθηκε το 2004) κατασκευής σκαφών στην ελληνική αγορά αλλά από αυτές που έχουν καταφέρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να «χτίσουν» ένα πολύ δυνατό όνομα. Κάτι τέτοιο βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι μια και η προϊστορία της ξεκινά από πολύ παλιά (δεκαετία του ’80) όταν και ο Κώστας Μιχαήλ, ιδρυτικό μέλος της Bolton, ενεπλάκη με το χώρο των σκαφών. Πλέον, οι Γιάννης και Πρόδρομος Μιχαήλ έχοντας στην πλάτη τους σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει στο εξωτερικό με ειδίκευση στη ναυπηγία αποφάσισαν να εξελίξουν σημαντικά το κομμάτι R.I.B. και να παρουσιάσουν ποιοτικά φουσκωτά σκάφη με σκοπό να κερδίσουν σημαντικο ερίδιο στην αγορά αλλά και να δημιουργήσουν ικανοποιημένυς πελάτες. Τα 310 και 330 είναι δύο μοντέλα της φίρμας που διατίθενται σε κλειστή και ανοιχτή έκδοση και έχουν κερδίσει τις καρδιές αυτών που αναζητούν το κάτι διαφορετικό σε αυτή την κατηγορία.

Το καινούργιο 330 με σκληρή οροφή

Τα συνολικά αυτά τέσσερα μοντέλα μπορεί ο καθένας να απολαύσει στο διεθνές ναυτικό σαλόνι της Αθήνας, να τα δει εξωτερικά να μπει στην καμπίνα και να καθίσει στη θέση του καπετάνιου. Ένα εκ των μοντέλων αυτών είναι το νέο 330 με hard top. Πρόκειται για το νέο δημιούργημα της Bolton που διαφέρει σε σχέση με το «απλό» στο κομμάτι του πιλοτηρίου το οποίο είναι πλέον, όπως λέιε και το όνομα Hard Top. Να σημειώσουμε ότι, οι ιδιοκτήτες του ανοιχτού 330 μπορούν να το αγοράσουν και να αλλάξουν την φιλοσοφία του σκάφους τους με μία απλή κίνηση. Το συγκεκριμένο με εσωτερικό μήκος 9,90 μέτρα διαθέτει χώρους ύπνου για 4 επιβάτες, κλειστή τουαλέτα, κουζίνα και άλλα στοιχεία που κάνει άνετη τη ζωή πάνω στο σκάφος. Η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 1.050 ίππους, η δεξαμενή καυσίμου έχει χωρητικότητα 720 λίτρα και η αντίστοιχη νερού 270.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε πως ο πίσω… καναπές του 310 μετατρέπεται σε διπλό κρεβάτι

Σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι η εταιρεία προσφέρει ακόμα και δυνατότητα τεστ, οπότε ο καθένας μπορεί να πάρει μία γεύση από τις δυνατότητες ενός Bolton, όχι μόνο από την έκθεση αλλά και μέσα στο φυικό περιβάλλον ενός σκάφους. Περισσότερες πληροφορίες γαι τα σκάφη της Bolton μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της εταιρείας πατώντας εδώ

Πατήστε παρακάτω για να δείτε εικόνες από τα σκάφη της Bolton που υπάρχουν στο ναυτικό σαλόνι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης