Ο χρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα για τη διεξαγωγή των εκλογών της 17ης Ιουνίου. Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής παραχώρησε συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη στην τηλεοπτική εκπομπή «Ζούγκλα» το 1996, όπου πάνω σε ένα ξέσπασμα εκσφενδόνισε μία καρύδα στον κ. Κολλάτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πέταξα την καρύδα στον Κολλάτο, αλλά στο τραπέζι. Δεν ήθελα να χτυπήσω τον Κολλάτο. Ήξερα πολύ καλά πού την έριχνα, διότι ήθελα να φύγω εκείνη τη στιγμή, είχε πει μια πολύ βαριά κουβέντα για μένα. Να σας πω ότι μετά από κάποια χρόνια συνάντησα τον κ. Κολλάτο και του εξέφρασα τη λύπη μου για το περιστατικό. Όταν λες κάποιον ανάγωγο, του βρίζεις την οικογένειά του» δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής απάντησε σε όλα και κυρίως στο κρίσιμο ερώτημα που αφορά στο ναζιστικό ιδεολογικό υπόβαθρο του κόμματός του. «Ούτε Χίτλερ, ούτε αγκυλωτοί σταυροί».

Αποκαλυπτικό ήταν για ακόμα μία φορά το ρεπορτάζ της χθεσινής εκπομπής «Κίτρινος Τύπος» σε ό,τι αφορά στο… τρίγωνο της αμαρτίας για την υπόθεση ξεπλύματος βρόμικου χρήματος του επιχειρηματία Αθανάσιου Πάπιστα, αλλά και τη «σύνδεσή» του με τον Μ. Καραμπέρη και τον ηγούμενο Εφραίμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλεσμένοι του «Κίτρινου Τύπου» της Πέμπτης  ήταν οι κ.κ. Παπαχριστόπουλος, Κατσαφάδος, Κοντογιαννίδης, Ανδριοπούλου, Αβραμίδης, Μαστορόπουλος.

Δείτε τα video με ολόκληρη την εκπομπή:

Α’ Μέρος

Β’ Μέρος

Γ’ Μέρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης