Ήμουν στην Αθήνα για βόλτα τέσσερις μέρες και κάποια στιγμή έπρεπε να γυρίσω στο νησί μου. Πήρα λοιπόν και εγώ ένα πλοίο τις γραμμής για να επιστρέψω στη Σύρο όπου μένω μόνιμα. Το ταξίδι ήταν πολύ καλό και γρήγορο. Κάποια στιγμή ήθελα να πάρω κάτι να φάω και να πιω και πήγα στο bar του πλοίου. Εκεί έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα την τιμή για δυο αναψυκτικά που πήρα και ένα τοστ. Μια coca cola 330 ml και μια πορτοκαλάδα Fanta 330 ml μου τις χρέωσαν 2,50 ευρώ έκαστη, δηλαδή στην παλιά μας δραχμούλα 851 δραχμές το ένα αναψυκτικό των 330 ml. Το τοστ μου το χρέωσαν 3,70 ευρώ δηλαδή σε δραχμές, 1260 δραχμές. Ορίστε και για του λόγου το αληθές και η απόδειξη που πήρα.

Πού είναι οι έλεγχοι στα πλοία που λένε οι υπουργοί ότι θα γίνονται και θα είναι λογικές οι τιμές και όχι να μας κλέβουν μες στα μάτια μας. Πού το έχετε ακούσει για δυο αναψυκτικά να δίνουμε 5 ευρώ; Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Επιτέλους ας σοβαρευτούμε επιτέλους σαν κράτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορούν μάλιστα οι κύριοι υπουργοί αυτής τις χωράς να βγάλουν νομούς για τα προϊόντα και να αναγκάσουν τους εισαγωγείς να γραφούν επάνω ενδεικτική τιμή υποχρεωτικά στα προϊόντα που εισάγουμε, ώστε κάποιοι να μην βγάζουν το διπλάσιο κέρδος η και ακόμα περισσότερο. Έχει κάποιος το θάρρος να το προτείνει αυτό ή σκέπτεται την καρέκλα του;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης