Δωρεάν παροχή υγείας από το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 13:28
Δωρεάν παροχή υγείας από το Νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη θα είναι "ανοιχτές οι πόρτες" του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ για τους ανασφάλιστους, άνεργους και χαμηλού εισοδήματος δημότες.

Ο κ. Παχατουρίδης, κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις 10 Σεπτεμβρίου 2015 μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη και το Διοικητή του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ Θεόδωρο Γιάνναρο, ανακοίνωσε ότι δίνεται η δυνατότητα δωρεάν παροχής σε όλες τις ιατρικές υπηρεσίες του νοσοκομείου.

Αναφερόμενος στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία του Δήμου, ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Το Περιστέρι αποτελείται από ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου. Το σαράκι της ανεργίας έχει χτυπήσει κυρίως τις δυτικές συνοικίες της Δυτικής Αθήνας. Στο ΕΛΠΙΣ βρήκαμε ανοιχτές πόρτες και το Διοικητή πρόθυμο να στηρίξει τους συμπολίτες μας που έχουν άμεση ανάγκη ιατρικής βοήθειας».

Για τη συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, ο κ. Γιάνναρος δήλωσε: «Ο Δήμος Περιστερίου είναι ο πρώτος Δήμους, που ενδιαφέρθηκε και ζήτησε βοήθεια. Θα είμαστε στη διάθεση όλων των δημοτών που έχουν την ανάγκη μας γιατί η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Θεωρήστε το ΕΛΠΙΣ δικό σας νοσοκομείο. Με ένα χαρτί που θα εξασφαλίζουν οι δημότες από τις κοινωνικές υπηρεσίες θα παρέχουμε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Από την πλευρά του, ο κ. Βαθιώτης είπε μεταξύ άλλων: «Η κοινωνική αλληλεγγύη μας θέλει όλους συμμέτοχους. Ο κ. Γιάνναρος είναι στο πλευρό μας και συνδράμει και στο κοινωνικό ιατρείο και στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε γιατί για μας προέχει η ελπίδα και το χαμόγελο».

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015, 13:30