Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας Αιγίου σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αιγίου διοργανώνει την 4η Εθελοντική Αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από τις 09.00 έως τις 13.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος, που ήδη έχει δημιουργηθεί και λειτουργεί – 2 χρόνια περίπου – για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας μας, αλλά και του πάσχοντος συνανθρώπου μας. Ήδη έχουν δοθεί οι περισσότερες από τις μισές φιάλες αίματος σε συμπολίτες και συνανθρώπους μας, που τις χρειάστηκαν. Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής, τα μέλη αλλά και όσοι αισθάνονται την υποχρέωση της εθελοντικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη να προσέλθουν άφοβα στην εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου. Το αίμα είναι ζωή! Η αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά της ώρας και ο φόβος είναι αδικαιολόγητος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία αυτής της προσφοράς. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζει ο καθένας ότι η βοήθειά του επιστρέφει σ’ αυτόν, την οικογένειά του και τους φίλους του. Η προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός και Αλληλεγγύη. Είναι Ανθρωπιά!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης