Στη Γαλλία βρίσκεται ο Αλεξ Ζαχάρ, ο Έλληνας που βρισκόταν στην κινεζική πόλη Ουχάν όπου ξέσπασε η επιδημία του κορωνοϊού.

«Κάθομαι στο αεροπλάνο, φοράω μία μάσκα και είναι οι γιατροί γύρω μου και έχει πολλή φασαρία. Θα με κρατήσουν εδώ για 14 ημέρες πριν μπορέσω να ταξιδέψω αλλά όταν μπορέσω να φύγω το σχέδιό μου είναι να έρθω στην Αθήνα. Αλλά δεν θα με αφήσουν να φύγω για δύο εβδομάδες» δήλωσε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στιγμές μετά την προσγείωσή του στη Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει δεν έχει κανένα σύμπτωμα, ωστόσο θα κρατήσουν τον ίδιο και τη σύζυγό του, η οποία είναι έγκυος, σε καραντίνα. «Θα μας κρατήσουν ούτως ή άλλως καραντίνα. Καλύτερα είναι αυτό από το να μέναμε στην Ουχάν. Η γυναίκα μου είναι εδώ μαζί μου. Είναι 8 μηνών έγκυος. Δεν μπορούσαμε να καθίσουμε παραπάνω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Αλεξ Ζαχάρ χαρακτήρισε την κατάσταση στην Κίνα πολύ επικίνδυνη και  κατέληξε λέγοντας: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν είχαμε αυτούς τους ανθρώπους, τους Έλληνες διπλωμάτες, να μας βοηθήσουν, εγώ ακόμα εκεί θα ήμουν με τη γυναίκα μου που, όπως σας είπα, είναι 8 μηνών έγκυος και ήταν πολύ επικίνδυνη η κατάσταση. Επρεπε να φύγουμε γρήγορα».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης