ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος επανέρχεται στο θέμα των οδοιπορικών μετάθεσης προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα της καθυστέρησης στην εκταμίευση των εξόδων αυτών.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Μετά από καταγγελίες συναδέλφων αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για μια ακόμη φορά στα ζητήματα των οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης, θέτοντας ευθέως θέμα για τον τρόπο επιλογής και των προτεραιοτήτων που η Διοίκηση (σε ποιο επίπεδο άραγε;) βάζει, προκειμένου να εγκρίνει τα οδοιπορικά έξοδα μετάθεσης των περσινών μεταθέσεων ώστε, να εκδοθούν οι σχετικές διαταγές.

Την ίδια ώρα η καθυστέρηση ενταλματοποίησης των ήδη εγκεκριμένων οδοιπορικών εξόδων μετάθεσης υπερβαίνει το ένα έτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτέλους ας σεβαστεί η Υπηρεσία τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Σώματος να ανταποκριθούν στις οικογενειακές και προσωπικές τους ανάγκες με τις μειώσεις των μισθών που έχουν υποστεί και να μην τους προσθέτει και άλλα βάρη, που δεν μπορούν να αντέξουν.

Καλούμε την ηγεσία του Σώματος να δώσει άμεσα λύση στα ανωτέρω ζητήματα, δημιουργώντας κλίμα διαφάνειας, αξιοκρατίας και προστασίας των συναδέλφων, με τις αποφάσεις της.»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης