Εμπλοκή Λιμενικών σε περίεργο θάνατο 43χρονου

Εμπλοκή Λιμενικών σε περίεργο θάνατο 43χρονου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, 16:04


Μια απίστευτη ιστορία διαδραματίστηκε το πρωί σε περιοχή του Βόλου. Κατά την περιπολία ανδρών του Λιμενικού στο Μαμιδάκι Μαγνησίας, είδαν σκυλιά της περιοχής να έχουν αναστατώσει τους κατοίκους.
Με την προτροπή των κατοίκων, επενέβησαν στο σημείο όπου ήταν παρών και ο ιδιοκτήτης ενός μεγαλόσωμου σκύλου. Οι άνδρες του Λιμενικού σύμφωνα με την ανακοίνωση αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν και να τραυματίσουν τον σκύλο, ενώ στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του σκύλου για να πάρουν τα στοιχεία του και να αναφέρουν το συμβάν. Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη στο σπίτι του 43χρονου, ο οποίος πέθανε ουσιαστικά στα χέρια των Λιμενικών.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας:

«Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Βόλου που εκτελούσαν προγραμματισμένη περιπολία στην παραλιακή οδό περιοχής “ΜΑΜΙΔΑΚΙ” Μαγνησίας, διαπίστωσαν την ύπαρξη μεγαλόσωμου σκύλου ο οποίος επιτίθετο σε αδέσποτα σκυλιά της περιοχής, με αποτέλεσμα την αναστάτωση των περιοίκων.
Ανωτέρω στελέχη Λ.Σ, μετά από παραινέσεις των κατοίκων και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη του σκύλου ο οποίος ήταν παρών στο σημείο, προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, με αποτέλεσμα όμως ο σκύλος να στραφεί απειλητικά εναντίον τους. Κατόπιν προτροπής του ιδιοκτήτη λόγω της ανεξέλεγκτης αντίδρασης του σκύλου, ένας εκ των δύο βαθμοφόρων Λ.Σ. προέβη σε πραγματοποίηση πυροβολισμού, αρχικά στον αέρα, για εκφοβισμό, χωρίς όμως αποτέλεσμα και έπειτα ο σκύλος τραυματίστηκε στον μηρό κατόπιν δεύτερου πυροβολισμού και τράπηκε σε φυγή.
Στη συνέχεια, τα στελέχη Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. κατευθύνθηκαν στην οικία του ιδιοκτήτη, για συλλογή στοιχείων ταυτότητας προκειμένου αναφέρουν το συμβάν στην Υπηρεσία τους. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο ανωτέρω αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Τα εν λόγω στελέχη Λ.Σ. προσπάθησαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, καλώντας παράλληλα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αφού τον παρέλαβε 43χρονο, τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου».
Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή υπόθεση που χρήζει μεγαλύτερης έρευνας.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014, 16:07


Εκτύπωση
Αποστολή
Μέγεθος κειμένου: A A A
Αρχική σελίδα