ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Συνελήφθησαν  χθες, εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, συνολικά τέσσερις (04) αλλοδαποί, διότι οι μεν τρεις κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο τέταρτος εντοπίστηκε άνευ ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας, συνελήφθησαν δύο (02) αλλοδαποί, οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, οι οποίοι επέδειξαν για λογαριασμό των δύο (02) αλλοδαπών επιβαινόντων του οχήματος διαβατήρια τα οποία ανήκαν σε άλλα άτομα, με σκοπό να τους μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν .
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα και το Ι.Χ.Ε. όχημα κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, συνολικά πέντε (05) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα ανωτέρω ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης