Συνελήφθησαν  χθες, στον νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ανκόνα Ιταλίας, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ανκόνα Ιταλίας, δύο (02) αλλοδαποί (38χρονος και 42χρονη) οδηγός και συνοδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι διαπιστώθηκε πως μετέφεραν από κοινού, δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τους μεταφέρουν παράνομα στο εξωτερικό και οι οποίος επίσης συνελήφθησαν.

 

Τέλος, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το Μπάρι Ιταλίας, δύο (02)αλλοδαποί να κατέχουν και να επιδεικνύουν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, έχοντας ως άμεσους συνεργούς τους έναν 50χρονο και έναν 21χρονο αλλοδαπό, συνοδεύοντας και συνταξιδεύοντας μαζί τους με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω πλαστά έγγραφα καθώς και το όχημα του δεύτερου περιστατικού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης