Πολλά τα οφέλη από την παρουσία του Ολυμπιακού στην Αμερική. Όσοι ξενύχτησαν καλοκαιριάτικα για να δουν τους αγώνες της ομάδας και ξέρουν λίγο από μπάλα, κατάλαβαν ότι ο Ολυμπιακός πλέον, έχει ένα υπερόπλο! Τον Μίτσελ!

Το είχε γράψει σε ανύποπτο χρόνο πέρυσι η στήλη, πως η μεγαλύτερη μαγκιά του Μαρινάκη ήταν που ανανέωσε το συμβόλαιο του Ισπανού. Μεγάλος παίκτης όταν έπαιζε στη Ρεάλ, μπαρουτοκαπνισμένος στους μεγάλους αγώνες δίπλα σε παικταράδες (Στίλικε, Σάντσεζ, Μπουτραγκένιο κτλ), απέκτησε νοοτροπία νικητή.
Αυτή τη νοοτροπία, έχει καταφέρει ο Ισπανός να την περάσει στους παίκτες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπεις μια νέα ομάδα, που παίζει συγκεκριμένο ποδόσφαιρο. Κι ακόμη κι αν αλλάξει τη μισή ομάδα και βάλει μέσα νέους και ταλαντούχους παίκτες, η φιλοσοφία δεν αλλάζει. Η ίδια τακτική.Το ίδιο κυνήγι, το ίδιο πρεσάρισμα της μπάλας. Και ο στόχος πάντα ίδιος. Η νίκη.

Μπορεί ο Μαρινάκης να του φέρει έναν παίκτη -κράχτη για να πέσουν τα … τσιμέντα στο Καραΐσκάκη. Είναι σίγουρο όμως ότι ο Μίτσελ, δεν θα διστάσει να τον αφήσει στον πάγκο, αν δεν κάνει τη δουλειά που θέλει στο γήπεδο. Βλέπε περίπτωση Σαβιόλα.

Μεγάλο κεφάλαιο ο Ισπανός και είναι σίγουρο πως μόνο να δώσει έχει στον Ολυμπιακό. Όσο για τον ίδιο;
Το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει μετά τον Ολυμπιακό στην αγαπημένη του ομάδα την Ρεάλ, σαν προπονητής αυτή την φορά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης