ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ανακοινώνει τα εξής:

 

Το μήνυμα του «ΟΧΙ», προβάλλει την υποχρέωση διατήρησης της εθνικής µνήµης ως το βασικό µας όπλο, για να στείλουµε σε κάθε πλευρά που μας αμφισβητεί, το µήνυµα ότι µπορούµε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε  απειλή, οποιαδήποτε εχθρική προς τα εθνικά µας συµφέροντα ενέργεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Οι αγωνιστές του ’40, παράδειγμα αυτοθυσίας και ηρωϊσμού, απαιτούν από μας να σκύψουμε για λίγο στη θυσία τους και να αντλήσουμε από αυτή κάθε προβληματισμό και ερέθισμα αποβεί χρήσιμο και για τη δική μας ζωή. Απαιτούν να θυμηθούμε τις μέρες εκείνες, όχι για να επαναπαυτούμε στις δάφνες του παρελθόντος, όσο λαμπρές κι αν είναι, αλλά για να μετουσιωθούν τα ιδανικά και οι αξίες για τις οποίες πολέμησαν και που αποτελούν τον πνευματικό και ηθικό πολιτισμό μας.

 

Με δεδομένες τις δύσκολες συγκυρίες που διαδραματίζονται στον τόπο μας και ως συνεχιστές της πορείας του έθνους μας, ενώνουμε τη φωνή μας, συνεργαζόμαστε και στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι σε κάθε είδους  αυταρχισμό, για μια κοινωνία συνοχής, συμμετοχής, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

 

Με άπειρο σεβασμό και περηφάνια για την αθάνατη Γενιά του Σαράντα, ας υψώσουμε το εθνικό μας σύμβολο την Ελληνική Σημαία, αποδίδοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής σ΄αυτούς που θυσιάστηκαν για την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία μας. 

 

Είναι χρέος ιερό, είναι εθνική επιταγή.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης