O Βασίλης Τοροσίδης είναι βέβαιο ότι δεν ασπάζεται τη ρήση του Ευάγγελου Αβέρωφ «όποιος βγει από το μαντρί, τον τρώει ο λύκος». Ο 28χρονος αμυντικός είναι αποφασισμένος να φύγει από το απάνεμο λιμάνι του Ολυμπιακού και ν’ αναζητήσει την τύχη του σε άλλες πολιτείες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τις κρούσεις των Πειραιωτών, ο «Τόρο» δεν έχει πει το «ναι» και έχει δώσει εντολή στους μάνατζέρ του, Καζιάνη και Κολοβό, να ψαχτούν στο εξωτερικό.

Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2007 από τους ερυθρόλευκους (ένας ακόμη παίκτης της Ξάνθης που μετακόμισε στον Ολυμπιακό), βγάζει προς τα έξω, ό,τι δεν αντέχει την πίεση του Καραϊσκάκη.

Ο μόνιμος μπελάς για όλα τα μπακ, που είναι μια ανάσα από την εξέδρα και ακούν συνεχώς το μακρύ και το κοντό του καθενός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τοροσίδης αμείβεται με 500.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει νέο τριετές συμβόλαιο, με κλιμακούμενες αποδοχές, στις 750.000, 850.000 και 950.000 ευρώ ανά έτος, αλλά το θέμα φαίνεται ότι δεν είναι ο… παράς.

Έτσι κάπου εδώ έρχεται ξανά η ρήση του Ευάγγελου Αβέρωφ και ο Τοροσίδης κινδυνεύει να συναντήσει face to face με τον… λύκο.

Διότι όσο πλησιάζουμε στη λήξη του συμβολαίου του, τον Ιούνιο, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να πάρει τα μέτρα του (φημολογείται ότι ήδη έχει κλείσει τον Σκόνδρα για τον Ιανουάριο), ενώ παρά τις υποσχέσεις των μάνατζέρ του, οι ομάδες από το εξωτερικό δεν έχουν κάνει ακόμη… ουρά!

Το σίριαλ φαίνεται να έχει ακόμη αρκετά επεισόδια, αλλά ο Τοροσίδης είναι προφανές ότι παίζει με την φωτιά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης